ΤΡΑΜ Α.Ε.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΘΟΡΥΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Στα πλαίσια του έργου του ΤΡΑΜ της Αθήνας και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ  εκπροσωπώντας  τον Βελγικό οίκο CDM, ανέλαβε εξολοκλήρου την προμήθεια και εφαρμογή των αντιθορυβικών και αντιδονητικών λύσεων στις σιδηροτροχιές του ΤΡΑΜ, σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες . Με την αξιοποίηση του έμπειρου τεχνικού και επιστημονικού προσωπικού μας και σε συνδιασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία του συστήματος GSF, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η σχετική εργασία με πλήρη ανταπόκριση στα υψηλά κριτήρια ποιότητας του έργου. Είναι γεγονός ότι σήμερα το ΤΡΑΜ της Αθήνας διεκδικεί τον τίτλο ενός από τα πιο ήσυχα ΤΡΑΜ της Ευρώπης μιας και έχει εναρμονιστεί πλήρως με το αστικό περιβάλλον.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ & ΔΟΝΗΣΕΩΝ

Στα πλαίσια του σχετικού προγράμματος παρακολούθησης Θ&Δ της ΤΡΑΜ Α.Ε., υλοποιήθηκε η εγκατάσταση μόνιμου συστήματος παρακολούθησης για την συνεχόμενη 24ωρη καταγραφή του θορύβου & δονήσεων σε τρεις (3) γεωγραφικές θέσεις του δικτύου σε περιοχές εφαρμογής πλωτών πλακών στις οδούς Κασσομούλη, Γουβέλη & στην περιοχή Παναγίτσα στο Παλαιό Φάληρο. Τα συστήματα είναι δικαναλικά : με ένα (1) κανάλι για την μέτρηση του αερόφερτου θορύβου και ένα (1) κανάλι για την λήψη σήματος από επιταχυνσιόμετρο στον άξονα z και τον υπολογισμό της ppv (z), αλλά και του εδαφομεταφερόμενου θορύβου στο φάσμα από 10-200 Hz σε dBref 10-9 mm/sec, σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις της ΕΠΟ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Το καλοκαίρι του 2007 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η κατασκευή και εγκατάσταση της πρώτης προκατασκευασμένης διάβασης διπλής τροχιάς του ΤΡΑΜ στην λεωφόρο Αλκυονίδων. Η επιτυχής ολοκλήρωση του  έργου είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι ελαχιστοποιήθηκε ο χρόνος εφαρμογής με αποτέλεσμα  τον σημαντικό περιορισμό του  χρονικού διαστήματος κατά το οποίο παρέμενε κλειστό στην κυκλοφορία το επηρεαζόμενο οδικό τμήμα. Η ταχύτητα εφαρμογής της λύσης (μόλις 2 ΣΚ) επιτρέπει τον ιδιαίτερα ακριβή προγραμματισμό εργασιών με ελαχιστοποίηση χρόνου και κόστους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.