ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CadnaR : ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΘΟΡΥΒΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

Το CadnaR είναι ένα πανίσχυρο λογισμικό για τον υπολογισμό και την αξιολόγηση του ήχου/θορύβου μέσα στα δωμάτια και στους χώρους εργασίας. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων καλύπτει το ευρύτερο φάσμα ακουστικών εφαρμογών σε εσωτερικούς χώρους, από τον ειδικό σχεδιασμό μέτρων μείωσης της στάθμης θορύβου σε εργοστάσια παραγωγής έως τη βελτιστοποίηση των δωματίων υπό εξέταση ψυχοακουστικών παραμέτρων.

Κάθε μεμονωμένο χαρακτηριστικό του έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ευκολία χειρισμού των έργων σας με τον πιο βολικό και αποτελεσματικό τρόπο. Επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει στρατηγική υπολογισμού από ένα ευρύ κατάλογο επιστημονικών και εξαιρετικά αποτελεσματικών μεθόδων υπολογισμού. Ανάλογα με την επιλεγμένη μέθοδο, λαμβάνονται υπόψη ακουστικά αποτελέσματα όπως η απορρόφηση, η διασπορά ή η μετάδοση σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Το CadnaR διευκολύνει την ανάλυση και την μετεπεξεργασία των αποτελεσμάτων υπολογισμού, ανάλογα με την εφαρμογή και τις επιλογές λογισμικού που υπάρχουν. Τεχνικές όπως η απεικόνιση των ακτίνων του ήχου σε 3D, τα επιμέρους επίπεδα και οι αριθμητικές πράξεις με πλέγματα χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της ανάλυσης της ακουστικής κατάστασης ενώ υποστηρίζουν την όλη διαδικασία αξιολόγησης.Προσφέρει πολλούς τρόπους εμφάνισης υπολογισμένων δεδομένων και έτσι κάνει την παρουσίαση των αποτελεσμάτων πολύ ευέλικτη.

Αρέσει σε %d bloggers: